iyi parti

malayani
MHP ile geçen yıl yollarını ayıran Meral Akşener, bugün Ankara'da düzenlenenen toplantı ile yeni partisini ilan etti. Yeni partinin kurucu kurulunda 200 kişi var. Akşener'in bugün kuruluş dilekçesini verdiği partinin adı 'İyi Parti' oldu. Partinin sloganı: “Türkiye İyi Olacak”



DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...
ccc
hayırlı uğurulu olsun.

PKK ile çözüm arayan Fetö ile devlet yönetenlerin Akşener ve partisine iftira atmaları beni üzüyor.
bobiler
güzel oluşum, ülkenin dini, ırkı sömürmeyen bir merkez sağ partiye ihtiyacı vardı ama açılış konuşması biraz yetersiz, boş kalmış sanki (yanlış anlamayın destekliyorum yapıcı eleştiri bunlar) ve tamamen akp nin rezil ettiği siyaseti düzeltme amaçlı, genelde kendine takip seçersen en fazla onun kadar güçlü olabilirsin.

merkez solcu olsam da destekliyorum, yeter ki dini,ırkı sömürenleri egale etsin.
angarali
Ne kadar vizyonsuz bir oluşum olduğu adından bile anlaşılıyor
Bu mu yani insanların sizden beklediği?
Akp ilk çıktığında da insanların beklentisi yüksekti
Ecevitten çillerden sıkılmıştı millet
Yeni bir parti aranıyordu .Tıpkı şimdiki gibi
Ve açıkladılar
AK parti dediler
Allah var hic oy vermesem de parti ismi oldukça zekice hazırlanmıştı
Insanlar ak ak diye dillerine doladılar
Şimdi bu ne?

Iyi partiymis
Baya düşünmüş heralde Meral hanım bu ismi
Amblem de tıpkı akpnin ampulü
Boşsunuz boş
Akp bunları ezer geçer bu kafayla
piri fani
Meral Akşener umutlu: ''Tek başına iktidar hayal değil, AKP'li seçmenin bir anlık göz yanılgısına bakar...''

Zaytung
abuzeroklava
“Anayasa Mahkemesince temelli kapatılan veya siyasi parti siciline kayıtlı bulunan siyasi partilerin isimleri, amblemleri, rumuzları, rozetleri ve benzeri işaretleri aynen veya iltibasa mahal verecek şekilde başka bir siyasi partice kullanılmayacağı gibi, daha önce kurulmuş Türk devletlerine ait topluma mal olmuş bayrak, amblem ve flamalar da siyasi partilerce kullanılmaz

aberi
çat çat çatırdıyor.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy, geçen hafta göreve atanırken, bugün ise sağlığını gerekçe göstererek görevini bıraktı.
hyperion
kararsızlar dağıtıldıktan sonra bla bla bla sonuçlarına göre barajı aşıp kulvarındaki mhp'yi baraj altı bırakacağı iddia edilen fetö, v.b. hükümet tarafından cezalandırılıp ötekilenmiş kişilik(siz)lerin toplaşıp siyaset yaparız heyycilerin partisidir.
öngörülerim; seçime yakın ağır gündemlerle karşı karşıya kalıp baraj altında kalacak partidir.
abuzeroklava
Boş konuşmalar... Bütün sistem değişti. Artık ittifakı millet kendi kafasına göre kuracak. Mühendislik devri bitti. Hem de öyle bir kuracak ki... Belediyede başka, milletvekilliğinde başka, cumhurbaşkanlığında başka başka partilere oy verildiğini göreceğiz... CB seçerken onu denetleyecek TBMM'yi de buna göre oluşturacak... MHP ciddi oy alacak ve şimdiki gibi mecliste kritik rol üstlenecek... Bu sistemde MHP adeta sürekli iktidar ortağı oldu. Bunu idrak edemeyenler sokuşturma akılla MHP'yi terketti. Onlara geçmiş olsun. %2 rey alsınlar, öpüp baş üstüne koysunlar.
bobiler
oy oranını ilk defa açıkladı meral akşener. %13 sabit bir oyumuz var. %20 ye yakın oy vereceğini söyleyen insan var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches