insanların büyük etkilerin peşinde olması

imschrolled
günümüzde insan davranışlarının/tepkilerinin sosyal medya ile ele geçirilmesiyle en ufak bir sorunda uzlaşma durumu hiç konuşulmadan sonuçlarla ilgili kitlesel destek görme çabasını ifade etmektedir. yani her sorunun çözümünde de kitlesel bir etkiye gerek yok. istisnasız her mağdurun devlet büyüklerinden yardım beklemesi gibi. genellemek için değil, mücadele en az seviyede. hemen olsun, hemen çözülsün. faydalı kısımları da var göz ardı etmiyorum ama her şeyin ilacı buymuş gibi görmek zararlı.

bu durum olumsuz davranışlar için daha büyük bir tehlikedir. insanlar yapılabilecek en kötü davranışı tercih ediliyorlar. ne bir sorgulama ne bir nefes alma hiçbir şey yok. düşünmeden, hurra... bu duruma dikkat çekmek istedim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches