sultan beşinci murat av köşkü restorasyonu

abuzeroklava
Beşinci Murat'a ait av köşkü ve tarihi hamam restore edildi. Marmara Üniversitesi yerleşkesi içinde kalan tarihi yapının restorasyonu neredeyse 3 yıl sürdü. İş tamamlanıp 'restore edilen' bina açılınca ortaya büyük bir skandal çıktı. Çünkü güzelim binanın yerine gecekondu görünümlü bir ucube inşa edilmişti.

Biz öğrenciyken bu av köşkü öyle harabe halinde duruyordu. Yıllar yılı da durmuş. Gaymak gibi betonu dökmüşler. Eee ne diyelim... Çelebi böyle olur bizde restorasyon dediğin..

aberi
V. Murad Av Köşküne bunu yapanları eleştirmek yetmez. Tarihi esere zarar vermekten yargılanmaları gerekiyor. 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches