melike hatun camii

cayisallama
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın açılışını yaptığı, ankara ulus operadaki camii. Haftasonu gelmişken bi uğrayayım dedim nasıl olmuş diye. Ankaralılar cami görünce bi heyecanlanmışlar. İçerisi tıklım tıklım dolu. Neyse baktım ettim azbuçuk ama beğenmedim. Şimdi ukalalıktan demiyorum gerçekten beğenmedim.

Çok özenilmemiş. Osmanlı dönemi camiiler ile kıyas bile yapılamaz. Cumhuriyet döneminde yapılmış kocatepe camii daha güzel ve kapsamlı. Gerçi kocatepe camiinde boşaltımda problem var kapılarda bu cami boşaltım olarak daha bi iyi sanki. İç kısmı aşırı derecede beyaz yapmışlar. Son yıllarda tükenen hat yazım sanatı camide kendisini çok açık bir şekilde göstermiş.

Maltepe camii'ni çok beğenmiştim. Bi o kadar güzel bir şey bekliyordum ama o kadar olmadı.

Yapandan yaptırandan allah razi olsun. Yapanın yaptıranın riyaya kaçmasından allah korusun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches