asansörde ayna bulunması

bobiler
Asansörde ayna olmasının en büyük sebeplerinden biri güvenlik. Asansörün kapısı açıldığında karşımızda kendimizi görüyorsak kabinin geldiğini fark etmiş oluyoruz. Fark etmeden bu alışkanlığı edindiğimiz için, asansör kabini gelmeden kapı açıldığı takdirde bir aksilik olduğunu anlayarak binmeye çalışmama ihtimalimiz artıyor.
Asansörde ayna olmasının diğer bir sebebi de, genelde ufak olan asansörlerin hem estetik açıdan boğucu olması, hem de klostrofobisi olanların kendini bir nebze de olsa rahat hissetmesidir. Asansöre yerleştirilen ayna kabini iki kat daha büyük göstermektedir.
cayisallama
saçı başı kontrol etmek için çok düşünülmüş. Temizlik işi ile uğraşanların nefret ettiği aynadır. Sürekli kirlenir ama sürekli.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches