bursa'da caminin satışa çıkarılması

ccc
muazzam bir reklam örneği. Adamlar düşünmüş taşınmışlar parayı nasıl toplarız diye ve akıllarına satalım diye bir fikir düşmüş. Aslında niyetleri satmak değil muhtemelen reklam ve kralını yapmışlar.


2009 yılında kurdukları dernek ile para toplayarak inşaata başlayan 5 gönüllü, 7 yılda 2 milyon 500 bin lira toplayarak, toplam 3 bin 500 metre inşaat alanı olan caminin kaba inşaatını yaptırabildi. Ticaret merkezinde bulunan bin 300 esnafı kapı kapı gezen dernek yöneticileri, camiyi bitirmek için gerekli parayı toplayamayınca çaresiz kaldı.

Gönüllüler, yarım camiyi 13 milyon liraya satılığa çıkardı. Camiyi bitirmek için atölye kuran ve caminin camlarını kendileri üreten dernek, buna rağmen inşaatı bitiremeyince, camiye "satılık" tabelasını astı.

http://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-13-milyona-satilik-kelepir-cami-887474.html
gercektosunpasa
5 milyon TL ile günde hepi topu 1 saat kullanılan ve yüzde 90 boş kalacak bir cami yapmak yerine Allah aşkına 1-2 tane okul yapsan, aşevi yapsan, sığınma evi yapsan daha hayırlı değil midir? Müslümanlık sadece camiden mi ibarettir?
axit
Bu ülkenin dini hassasiyet sahibi insanları camide yaptırıyorlar,imam hatip lisesi de yaptırıyorlar,Kuran Kursuda yaptırıyorlar,hastanede yaptırıyorlar,okulda yaptırıyorlar.Bu yapılanları eleştiren laikçi çağdaş vatandaşlar acaba kendi idealleri doğrultusunda ellerini cebine atıp bir şeyler yapmazlar çok merak ediyorum?
bobiler
Adamlar cami yapmak için dernek kurdu belki cemaatten bol para toplarız köşeyi döneriz dediler olmadı halbuki kim dini kullandıysa köşeyi dönmüştür örnekleri çoktur.
piri fani
yapmak için bir işe girmişsiniz becerememişsiniz. 2,5 milyon para harcamışsınız. 13 milyona satıp kar etme amacı nedir şimdi? satıldığında o para nereye gidecek? Birde pazarlama yöntemi geliştirmiş. Alan hem dünyalığı hem de ahiretliğini kurtarır diye.

Sahibinden satılık cami.
Kelepir fiyata
Yalnızca ciddi alıcılar lütfen
Çek/senet kabul edilmez
Krediye uygun
3 katlı, 30 saflı, klimalı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches