facebook arama geçmişini silme

angarali
Facebook, yaptığımız tüm aramaları bir dahaki sefer yapacağımız aramalar için kolaylık sağlaması sebebiyle kayıt altında tutar.

Öncelikle Facebook'a giriş yapın ve ana sayfanın hemen sağ üst köşesinde bulunan 'aşağı doğru ok' işaretine tıklayın. En alt kısımda 'Hareketler Dökümü' var, oraya bir tık yapın.



Daha sonra sol tarafta 'Filtreler' bölümünün en sonunda, 'Yorumlar'ın hemen altında 'DAHA FAZLA' seçeneği var, ona bir tık yapıyoruz.



Buraya da tıkladıktan sonra sol taraftaki seçeneklerden 'Ara'yı seçiyoruz.



En sonunda da sağ üst köşede bulunan 'Arama Kayıtlarını Sil'e tıklayıp tekrar çıkan 'Arama Kayıtlarını Sil'e tıklıyoruz.


Facebook'ta bu zamana kadar yapmış olduğunuz tüm arama sonuçlarını bu işlemlerin ardından silmiş oldunuz.
Alangoya
giriş yaptıktan sonra hemen sol üstte arama yerinden boşluğa tıklayınca düzenle seçeneği çıkıyor. oradan da sonuçları görüp silebiliyorsunuz. daha kısa bir yol.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches