kpss 2018

gruda
A,B,C,D,E,F filmlerine bilet bakarken cicekleri surekli farkli gunlerde sulayan Oktayin yasama sevincini dusunuyorum. Dusunurken olusan kirisikliklarim icin de kac doz Botulinum gerekiyor hocam. Kafalar bir milyon.

aberi
Survivor adasına girer gibi kpssye giriyoruz. Günümüz uygarlığına ait üstümüzde ne varsa kapıda alıyorlar. Evimin anahtarını niye alıyon ya, onunla kopya çekebilecek yeteneğim olsa sınavla muhatap olur muyum sence.
önder şeren
cayisallama
2018-KPSS Lisans / ÖABT Sınav Sonuçları açıklandı.

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=5564


Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2018-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans (genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi) ve öğretmenlik alan bilgisi testi (ÖABT) sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçları ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden öğrenebilecek.

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2018-KPSS lisans (genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi) ve ÖABT değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ulaşabilecek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches