24 kasım 2017 mısır'da camiye bombalı saldırı

cayisallama
klasik vatandaş söylemimi söylüyor ve temenni ediyorum. Terörizmin allah belasını versin.


IŞİD'in etkin olduğu Mısır'ın Sina Yarımadası'nda bir camiye düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 235'e çıktı.
Irak ve Suriye'de kontrol ettiği toprakların tamamına yakınını kaybeden IŞİD'in etkinliğini devam ettirdiği bölgelerden biri olan Mısır'ın Sina Yarımadası'nda bu kez cami hedef alındı.

Kuzey Sina bölgesinin başkenti Ariş'in 40 kilometre batısındaki Bir el Abed kasabasının Ravda camisinde cuma namazı kılanlara bombalı saldırı düzenleyen militanların yaralıların üzerine ateş açmasıyla can kaybı çok büyüdü.


tık tık
gruda
Terörizm emperyalizme hizmet eder. Suç örgütleridir. Bu yüzden ismine bakılmaksınız. Bütün terörist ler normal hukuk sistemi dışında değerlendirilmeli. ve cezalar normal suçlara oranla kıyas kabul etmez konumda ağır olmalıdır.
söz konusu terörizm ise insan hakları bir kenera konulması gerekir.
abuzeroklava
Camide 250 ölü... Allah rahmet eylesin. Mısır'ı darbe ile teslim aldılar diye rahat bırakacak değillerdi. Bu katliamların CIA, MOSSAD gibi istihbarat örgütlerinin işi olduğundan bir an bile şüphe etmemek gerekir. Sina Yarımadası, İşid'in talim sahası... Aynı Sina İsrail'in arka bahçesi.. Mısır İsrail'in komşusu ve Arap dünyasının en büyük ülkesi olarak, eminim ki en tepeden en aşağıya kadar bütün bürokrasisiyle Mossad/CIA'nın işgali altındadır. Buna en ufak bir şüphem yok. Son darbe bunu apaçık gösterdi. Mısır'da, Müslüman beğenmeyen Selefiler ve güdümlü tasavvuf ekolleri, darbeyi destekledi. İhvan-ı Müslimin, en modern en batıya açık en eğitimli dini hareket olduğu halde terörist damgası yedi. İşkencelere maruz kaldılar ve buna rağmen ellerine asla silah almadılar. Darbeye razı olan bütün Mısırlılar, emperyalistlere teslim olmanın kurtulmak için yetmediğini anladı.. Fakat iş işten geçti. Tam tersine rahat nefes bile aldırmıyorlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches