2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı

axit
Terim gelmeden bu iş düzelmeyecek. Terim gelsin çünkü bu hakemleri terim paklıyor.

abi şöyle bir konu var. Fenerle Bjk topçuları elleriyle topu sürüklerse ki maçın başında bu penaltı olmuyor. 2-3 tane autun korner verildiğini gördün. Birde cenk var. Hakemin anasına söven. Ona da bir Kart verilirdi kurallarla gideceksek. Gerçi beliktaşın Yasin sülün ü vardı. O da atlayıp penaltı almıştı bir Galatasaray maçında. Sanırım alışkanlık.

Oyunda beşiktaş üstündü tabi. Ama kurallar bize gelince değişir oldu.
kultabisi
''büyük takımlar kazandıkları kupalarla, küçük takımlar büyük takımları yenmekle övünürler.''

kısmen doğru bir laf ama dünküne yenmek demeyelim biz bence. bunun sözlük anlamı tam olarak: rencide etmek.
saydım, sadece mutlak gol pozisyonları gol olsa 14-2 falan bitiyor. son pasta yapılan hatalı tercihleri falan saymıyorum. eğer dünkü maç çift haneli farklara ulaşmadıysa, galatasaray yatsın kalksın beşiktaşlı futbolcuların son vuruşlardaki beceriksizliklerine dua etsin.
2002 yılındaki 6-0'lık fenerbahçe-galatasaray maçı ve galatasaray'ın avrupa'da aldığı yenilgiler de dahil olmak üzere, ben galatasaray'ın böylesine aciz duruma düştüğü başka bir maç görmedim.
ya da çok konuşmaya gerek yok. beşiktaş'ın hafta içi 9-0 kazandığı manisaspor maçının istatistiklerini vereyim, ne demek istediğim zaten anlaşılır:
https://i.hizliresim.com/vJWQBr.png
1
gercektosunpasa gercektosunpasa
adam haklı. 8alatasaray olacaktı az daha.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches