kilowatt bedeli

02meka02
kullandığınız elektriğin bedelini faturanıza bakarak siz de hesaplayabilirsiniz.
gelen fatura bedelinin tamamı kullandığınız elektrik miktarı değildir. dağıtım bedeli, TRT payı, vergiler vb. derken kullandığınız elektrik kadar bunların bedeli yansıtılır.
02meka02

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrikte güvence bedellerinin, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2017 Eylül ayı itibarıyla 12 aylık TÜFE değişim oranı dikkate alınarak artırılması kararlaştırıldı. EPDK'nın konuya ilişkin kararı, 1 Ocak 2018'de yürürlüğe girmek üzere, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 2018 yılında güvence bedeli, sanayi ve ticarethanelerde kilovat başına 67.3 lira, mesken, şehit aileleri ve muharip gaziler için 23.7 lira, tarımsal sulama, aydınlatma ve diğerleri için de 31.9 lira olarak belirlendi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches