Ömer Fahreddin Türkkan

cayisallama
Medine Müdafaası kahramanı. Açlık ve susuzluğuna rağmen müdafaa etmiş, çekirge ile beslenmiştir. En sonunda şehir düşmüş ama emanetler İstanbul'a getirilebilmiştir.
02meka02
BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nin Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed Fahrettin paşa ile ilgili tweet atmış.
Tweet'te, Birinci Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru Vehhabi kuşatması ve İngiliz tehdidi altında bulunan Medine'deki kutsal emanetleri kurtarıp İstanbul'a getiren Fahreddin Paşa yı “hırsızlıkla” suçluyor.

derler ya; bilmem ne olmuşsun ama adam olamamışsın. bu zat için bu laf tam uyuyor.
yazıklar olsun size.
axit
aniden ürken develere araplar: "ne o suda fahrettin'i mi gördün!" derlermiş. Kuyruk acisindan olsa gerek her şey önceki ve şimdiki ve de sonraki ...

piri fani
Peygamber Efendimizin kabrini İngilizler ve işbirlikçi Araplara karşı koruyan, sancak yere inmesin diye canını ortaya koyan Çöl Kaplanı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches