2018

elfirâşetüzzerka
Bu geceden itibaren başlayacak olan yeni senenin tarihi. Takvim değiştiriyor olmamızı kutlamaya değer bulmanın, sevinçle karşılamanın önemi var mı?
O sene içinde atanırsam o zaman önem atfedebilirim belki 2018'e :)
imschrolled
insan güzel konularda kandırılmayı bile seviyor, umutla yarınla. binlerce yılın birler basamağındaki o küçük değişiklik neyi değiştirecek bilinmez tabi... en azından dert yığınlarından bir nebze olsun uzaklaşalım. ülkemiz adına çok ağır bir yıl oldu ve sancıları sürüyor. 2017'ye girmeye ikna olamamıştım geçen yıl bu zamanlarda. bu yıl değişiklik yapsam iyi olur gibi.

şiir gibi, şiir dolu bir yıl olsun herkese.
kultabisi
sosyal konumu, dini inancı, siyasi görüşü ne olursa olsun; halisane niyet taşıyan herkesin niyetinin gerçekleşmesini diliyorum.
2018 yılının, ülkem için de hayırlara vesile olmasını ve içinde bulunduğu karanlık ve ümitsiz süreçten en kısa sürede, en az zararla kurtulmasını diliyorum. allah yardımcımız olsun...
1
imschrolled imschrolled
Halisane, ne güzel kelimedir. Hatırlattığınız için teşekkür ederim. Sevgiler... :)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches