pedofili

gruda
Çocuk istismarına cezaların en büyüğü verilmelidir. Fakat Sorgulanması gereken; bu vakaların neden artış gösterdiği ve toplum olarak neden sessiz kaldığımız.
Rıhtım
İnsanların anlamadığı bir nokta var. Burada kritik nokta cezanın artırılması değil. Hukukun işlemesi. İstediğiniz aklı selim hukukcuya gidin size diyeceği şey cezalarda sorun; yasalardan önce delil toplama ve iddianame süreci.
Tabi ki cezası idam olmalı hatta belki de bu kadar kolay kurtulmamalılar.
Tr de insanlar bir siyasiye hakaret ettiği için ceza alır ama trafik magandasi, hırsız, vergi kaçakçısı, sapik delil yetersizliğinden ya da iyi hal indirimi ile serbest bırakılır.
axit
90 senedir sözüm ona özgürlük,çağdaşlık,modernlik kisvesi altında ahlaksız bir toplum yetiştirmek için yapmadıkları kalmayan kemalist zihniyetin türettikleri neslin sapıklıklarını #İslam'a atma çabaları karşısında #bilim #dünyası çaresiz !!! Gazetelerinde kadınları cinsel objeler halinde sunacak tv'lerinizde ensest ilişkiyi gözler önüne sereceksiniz sonra da kalkıp günah keçisi olarak #İslam'ı hedef alcaksınız ... Bir zamanlar #Allah'tan bahsetmek yasaktır diyen Türkiye, bugün #Allah'tan başka galip yoktur diyor...İşte bu yüzden kuduruyorlar

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches