youtube iş ortağı programı

cayisallama
YouTube'un yüklediğiniz video karşılığında sizin videonuzdan kazanılan tutarın %68'ini size geri göndermesidir.

Artık işler değişmiş anlaşılan.

Bugün açıklanan yeni uygunluk şartları uyarınca, YouTube kanalınız xxx , son 12 ay içinde 1000 abone sayısına ve 4.000 saatlik izleme zamanı eşiğine ulaşmadığı için para kazanmaya uygun değildir. Sonuç olarak, önümüzdeki 30 gün içinde bu eşiğinizi geçmediğiniz takdirde, kanalınız 20 Şubat 2018'de YouTube İş Ortağı Programı ile ilişkili tüm para kazanma araçlarına ve özelliklerine erişemeyecektir. Buna göre, bu e-posta, YouTube İş Ortağı Programı şartlarınızın sona erdirildiğini 30 gün olarak görür.
YouTube'un temel değerlerinden biri, gelişen bir kanaldan para kazanma fırsatını herkesçe sağlamaktır. Bu yeni eşiğe henüz ulaşamamış içerik oluşturanlar, İçerik Ağı Oluşturma Akademisi , Yardım Merkezimiz ve Oluşturan Sitemizdeki tüm kaynakları kullanarak kanallarını genişletebilirler. Kanalınız yeni eşiğe ulaştığında, politikamızın ve kurallarımıza uyduğundan emin olmak için incelenecek ve eğer öyleyse para kazanma özelliği yeniden etkinleştirilecek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches