yds'ye ilk kez gireceklere tavsiyeler

cayisallama
öncelikle kararlı olun. Kararlı olmadıkça hiç bir şey olmuyor. Sonra plan yapın, sonra o planı uygulayın.

Edit: Kendimle ilgili detayları uzun uzadıya yazacağım.
Rıhtım
madde madde iletleyelim
1. Kendinize 50 alsam yeter 70 süper puan gibi bir limit koymayın. YDS üstüne gittikçe çözülen Bir sınav.
2. Sınavda kelime ve gramerden olusan ilk 25 soru ve ardindan anlamaya dayalı 55 soru var. Kelime için Exam Words in the Pocket YDS Sözlüğü kitabını alın ve ezberleyin. ( Evet tamamını)
3. Sonraki bölüm için pasaage work YDS kitabını alıp bitirin. İçinde paragraf soruları ve çözümleri var. Burada gördünüz tüm kalıp ve kelimeleri de ezberleyin. Bu iki kitap yerine alternatifler çok siz bilirsiniz.
4. Tüm bunları yaparken cep telefonuyla da pekala çalışabilirsiniz. En fazla vakti onunla geçiriyorsunuz. YDS ye dönük zibilyon tane uygulama var. Bazıları sıkıcı gelebilir bazıları ise az sıkıcı. Az sıkıcı olanlarla bol bol vakit geçirin.
5. Sınavdan bir gün önce sözlüğe yarın sınava gircem dua edin deyin. Burada biri var duaları işe yarıyor. Kim olduğunu bilmiyorum.
6. Sınava 80 lira verip yeterince çalışmadım diye sınava girmeyenler var. Kalk ve o sınava gir. Zorlandığın yerleri görürsün. Çıkar çıkmaz Ankara dil akamedemisinin sayfalarını takip et soruları değerlendiriyorlar.

İngilizceyi günlük hayatın biraz merkezine almakta çok fayda var. Şahsen türk bir bürokratın yabancı bir kanala verdiği röportajı, tedtalks'ta ilgi alanima giren konuları dinlemeyi vs. seviyorum. İzlediğiniz dizileri de İngilizce altyazılı izleyin derim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches