youtube'dan canlı yayın yapmak

angarali
oldukça kaliteli şekilde hazırlanmış sistemdir. Youtube bu konuda da oldukça iyi. Konum özelliğini test aşamasını geçmiş durumda.

Kullanıcılar mobil canlı yayınlara konum etiketi ekleyebilirler. Böylece o an nerede olduklarını izleyicileriyle paylaşabilirler. Sadece bu kadar da değil. İzleyiciler aynı konum etiketine sahip diğer videoları da tıklayarak keşfedebilirler. İsterlerse aynı konumdaki diğer videoları bulmak için arama sonuçları sayfasındaki konum filtresini de kullanabilirler.
cayisallama
lig tv nin şimdiki adı ile bein sport un maçlarının yayını ile ilgili ciddi sıkıntıları mevcut. Bi açıdan çok güzel ancak bi açıdan gerçekten sıkıntılı durum.

Emek hırsızlığı için birebir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches