mariana çukuru

piri fani
Adını daha önce filmlerden ya da bilimsel araştırmalardan duyduğunuz bir yer. Mariana çukuru, Büyük okyanusun batısında Mariana adaları ve güneyindeki Guam adasının güney batısında, Japonya ve Endonezya'nın ortasında bulunur. Dünyanın en derin noktası olduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır. Bilim adamlarının çeşitli araştırma aletlerinden yararlanarak en derin noktasına 10.994 metre olduğunu ispatlamışlardır. Uzunluğu 2542 kilometre olduğu tespit edilmiştir.
sultaninbekcisi
ilginç konuların sahne aldığı ve ilginç yazıların bulunduğu bir belgesel. bulursanız izleyin. çukur izleye izleye ne hale geldiniz. bırakın da bu çukura bakın bilim neymiş görün.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches