çubuk kraker

gercektosunpasa
çubuk kraker 25 kuruştu 50 kuruş olmuş pakete de büyük boy yazmışlar normal pakette 33 tane oluyodu şimdi saydım yeni pakette 56 tane var fiyat artışına göre 66 adet olması lazım 10 tane eksik ne diyim haram zıkkım olsun.

alıntı
cayisallama
bazı markalar bazı mallar üzerinde tekelleşir. Örneğin selpak denilince aklımıza tuvalet kağıdı ve kağıt havlu geliyor. Bizim zihnimizde kağıt havlu ile eşdeğer. Çubuk krakerde de aynı durum mevcut. Çubuk kraker denilince aklıma ülkerin ince tuzlu krakeri geliyor.

Küçüklüğümden beri severek yerim hemde çok severek. Sonraları susamlıları çıktı. Susamlılarını pek sevemedim hem çubuk yerine bildiğin kalas gibiydiler. Baharatlısı falan da çıktı ama insan bi defa sevince diğerlerine pek yüz veremiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches