15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçı

Rıhtım
Taraftarın hep 12. Oyuncu olduğu söylenir.
Bu maçta GS taraftarı ayrıca rakip takımdan 2 oyuncu eksiltti. Arda ve Emre.
angarali
Fatih Terim: "Takımımı tebrik ederim. İlk dakikadan son dakikaya kadar bir hafta önce olmayan konsantrenin hepsi vardı. Tüm oyuna konsantreydiler, tam bir profesyonel ve büyük takım gibi oynadılar, lider gibi oynadılar ve lider oldular."
- “Yapılan tüm taktik değişiklikler 3 puana göreydi. Galatasaray, bugün bileğinin gücüyle, mentalitesiyle, mücadelesiyle kazanmıştır. Taraftarlarımız da başka bir kale gibiydi arkamızda."
- “Biz, 99'larda 2000'lerde pres oyunu oynarken, dünyada kimse oynamıyordu. Allah izin verirse ileride yine öyle oynayacağız."
- “Bugün 50 bin seyirci takımıyla beraberdi. Biz onlarla birleştiğimizde sahada çok güzel şeyler ortaya çıkıyor. Ama bazen duygularla hareket etmemek lazım. Onlar istiyor ki kaleci hemen degaj yapsın."
- “Allah'a şükürler olsun onlarda 'Hocanın bir bildiği vardır' düşüncesi var. Bu çok güzel bir şey.
- “Teknik adamlık, riskleri alabilmektir. Rutini kimse zaten eleştirmez. Açıkçası maç iyi bitmese, 'Denayer uzun zamandır oynamıyordu', 'Selçuk oynuyordu Donk nerden çıktı' denebilirdi. İnandığınızı yapmıyorsanız, bir şeyleri göze almıyorsanız, burada işiniz yok."
- “Biz, stadyuma gelinceye kadar otobüste müzik dinleriz. Tam stada gelirken, şarkıların en hareketlisi var. Özel liste yaptırdım Mert'e. Yabancı şarkılar çalıyor. Ben de oyuncular gibi otobüste camlara vuruyorum."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches