temel karamollaoğlu'na tepki gösteren şehit eşi

cayisallama
Dünya üzerinde islama bakış açısı neden bu kadar kötü biliyor musunuz? Ben biliyorum. SAdece namaz kılmak olarak algılanıyor maalesef.
Çarşaflı bir kadın, konuşmasını bilmiyor, dinlemesini bilmiyor, ne yaptığını bilmiyor, eğer haklıysa eşinin şehadetini kullanıyor, eğer haksızsa yazık ki siyaset için malzeme oluyor. Bla Bla car.

Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret eden Temel Karamollaoğlu'na 15 temmuz şehidinin eşi Esma Yılmaz '15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle bir arada olmak size yakışmıyor' diyerek tepki gösterdi.

sarikanarya
Maşallah ak partililerin Müslüman ahlakını yorumlardan görüyoruz.. hakaret eden kişiliksizler,
vallahi siz ego tatmincilerisiniz,
Allah CC dan korkun, etrafta aşırı kalabalık bir vatandaş yok, kadın uzaktan önce bağırmaya çalışıyor, türbe çıkış kapısı nda karşısına dikiliyor temel beyin, söyleyeceğini söyleyip gitmek istiyor, derdi cevap almak delil, provoke etmek,
Temel beyin cevabına diyecek bir şey bulamadığı için hakaret ediyor, Erbakan hocayı özelikle kullanıyor,

şu videoyu izleyipte bu hakaretleri yapanları Allah ıslah etsin,şu yaşına gelmiş adamın bütün günahlarını temizlediniz, bir de azabını çekeceksiniz.. acıyorum size

piri fani
Temel Karamollaoğlu'nun karşısına provakatif çarşaflı kadın gönderildi
Saadet Partisi cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu kendisine Fetö'cülerle iş tuttuğu yolunda yapılan göndermeye çok sinirlendi.

Karamollaoğlu, "Benim kocam şehit oldu. 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle bir arada olmak size yakışmıyor" diyen Esma Yılmaz'ın yanına gitti. Esra Yılmaz'ın tepkisinin devam etmesi üzerine Karamollaoğlu, "Kızım sana Allah akıl fikir versin" diyerek karşılık cevap verdi. Esma Yılmaz, gruptan bazı kişiler tarafından buradan uzaklaştırıldı.

Temel Karamollaoğlu, "İnsanlar yakınlarını kaybedince o acıyla hakikatten makul düşünemiyorlar. Diyecek bir şey yok" ifadesini kullandı. "Bana 'provokasyon yapmaya mı geldin?' diyorlar" diyen Esra Yılmaz ise amacının provokasyon olmadığını belirtti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches