okulu bırakıp ticarete atılmak isteyen çocuk

cayisallama
Türkiye de yaşayacaksam, Liseyi bitirmesi şart ama Üniversiteye illa gitmek zorunda değil yani ben çocuğun mantığını doğru buluyorum. Eğitimin bu kadar ayağa düştüğü, itibarsızlaştığı ülkede zanaat her türlü üstün gelir.

Türkiye de yaşamayacaksam, üniversite şart.

aberi
okuldan o kadar şey geçiyor ki bunun farkına çok sonra varacak. Diploma olmadan insanlar sizi zerre kadar ciddiye almayacak onu göreceksin. O elin sağlam ayağın sağlamlığına bakmayacaklar kafan ne kadar sağlam ona bakacaklar.
ccc
meşhur olayım fenomen olayım diye kurmadığınız dolap yok. Baba hapisten çıkmış! baktı çocuk olumayacak bari ünlü olsun dedi bu videoya da bu ülke de komikliğe hazır hale gelmiş dar beyinliler like atar. zihniyetsiz ülkem benim!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches