karısını döven adama atılan efsane kafa

axit
kadına karşı şiddet kötü bir şey. ERkeğe karşı şiddet de kötü bir şey. Kadına şiddet uygulayan erkeğe karşı şiddet iyi bir şey. Senin o kafanı yerim.
gruda
insanlar kafa atan adamı görüp seviniyorken, ben kafa atan adam gelene kadar ortada kimsenin olmayıp da, kafadan sonra ortalığın pazar yerine dönmesine üzülüyorum. o adam olmasa, o kadına kimse yardım etmeyecekmiş, yazık...
cayisallama
boşanma aşamasında olan Mehmet T. ile eşi Nevin T. İstanbul Adalet Sarayı'ndaki duruşmadan dönerken cadde ortasında tartışmaya başladı.

Mehmet T. eşine vurmaya başladıktan bir süre sonra ise olaya çevreden bir kişi dahil oluyor. Sert bir kafa ile olaya dahil olan vatandaşın arkasından ise çevredeki kalabalık da olaya karıştı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches