orhan uzuner

cayisallama
1994′ yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Ulaşım AŞ'nin Proje Müdürlüğü'nde Mühendis olarak çalışmaya başladı. Fatih'te oturuyordu ve mütevazi bir hayat sürüyordu. AKP kurulana kadar bir siyasi partiye üye olmadı. Bir dönem Fazilet Partisi'nin seçim çalışmalarına katıldı. Tayyip Erdoğan AKP'yi kurunca yanında yer aldı. İstanbul 2.Bölgeden milletvekili aday adayı oldu ancak listeye giremedi.



2003 yılında ise hayatı tamamen değişti. Kızı Reyyan Uzuner'e görücü usulü ile Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan talip oldu. 2003 yılında da düğün gerçekleşti. Reyyan Uzuner 17 yaşında olduğu için, düğün Fatih 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden alınan izinle gerçekleştirildi. Bilal Erdoğan ve Reyyan Uzuner'in nikâh şahitliklerini İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ile AKP Milletvekili Nevzat Yalçıntaş yaptı. Reyyan Uzuner liseyi evlilik dolayısıyla ikinci sınıfta bırakarak tasdikname aldı. Evlendikten sonra eğitimini ABD'de sürdürdü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches