bayram günü çalışmak

cayisallama
öğrencilik dönemlerinin sonuna doğru çenkelköyde erbap cafede çalışıyordum. RAmazan boyunca oldukça güzel geçmişti garsonluk işi hem iftarı da beleşe getiriyordum. Bayramın birinci günü işe geleceksin dedi şef. Ekmek parası gittim tabi.

sabah dükkan açılınca yerler paspaslanır. Paspasa başladım ama tam bitmedi. Bi kat duruyordu. Şefe dedim ki hacı ben bi bayram namazına gidip geleyim mi? Hayır dedi işini bitir. Kimse yok falan diye geçiştirdi.

o zamanlar atar kültürü pek oluşmamış olsa ki paspasa devam etmiştim. Sorunu bayram namazına gitmemek olarak düşünüyordum o zamanlar. Aslında sorun şefe yaptığım nazmış. insanın nazlanacağı birisinin olmaması çok kötü bir durum gerçek anlamda. Bu naz olayı da gerçekten bir ihtiyaçmış çok sonraları öğrendim. Mağdura yatmak gibi.

Bu bayram da çalışıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches