21 haziran 2018 arjantin hırvatistan maçı

aberi
Ariel Ortega gibi furbol dehaları yetişmiyor artık. messi hariç tabi.

Kaleci Caballero'nun büyük hatası sonrası Rebic'in golüyle Arjantin 1-0 öne geçtiği maçta Modric skoru 2-0'a getirdi.

90+3'te Rakitic'in golü Arjantin'i yıktı. Hırvatistan puanını 6'ya çıkardı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Arjantin ise 1 puanda kaldı.

ARJANTİN'İN İŞİ MUCİZEYE BIRAKTI
Arjantin'in gruğtan çıkması için Nijerya ile İzlanda'nın berabere kalıp son maçta Hırvatistan'ın İzlanda'yı mağlup etmesini bekleyecek.

imschrolled
takım halinde oynamayı başarabilen bir ekip ile görev dağılımını hatalı bir şekilde yapmış iki milli takımın maçı.

sahadaki oyuncu seçimini ve görev dağılımını daha iyi yapan takımın sonuca gittiği maç. günümüz futbolu "anları ve saniyeleri çok iyi değerlendirmekten geçiyor". yani çok hızlı top dolaştırmak ve rakibi mümkün olan en az sayıda oyuncu ile savunmada dengesiz yakalamaktan geçiyor. sete set kalındığında her takım fizik güç ve dinamik bir yapı ile zor gol yiyor...

messi tamam çok büyük oyuncu ama gerekli teknik/taktik destek verilmediğinde yalnız kalır/kalıyor. aslında arjantin'de her türlü oyuncu var ama messi'ye çok fazla yük yüklenerek hata yapılıyor. boş alan açıp, messi'ye markajsız servis yapılması gerekirken messi oyun kurucu gibi oynuyor. böyle olunca takımın bitirici gücü düşüyor, sıradan hale geliyor. dybala, neymar gibi, agüero da suarez gibi kullanılmalı. diğer oyuncular basit oynayıp, sadece oyunu hızlandırmalı... o zaman hız, zamanlama ve teknik fark ile takımın potansiyeli ortaya çıkar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches