82 yaşındaki dedeye kelepçe ve biber gazı

issiz adam
82 yaşındaki adam kendisiyle tartıştı diye sanki hayati bir tehlike varmış gibi Beyaz Kod çağrısı yapan doktorun, vicdanı ile hesaplaşacağını umuyorum ama dedeye gaz sıkan ve ters kelepçeyle yerde sürükleyerek ölümüne neden olan polislerin cezalandırılacağına inanan var mı?

İki polis serbest!

gruda
Polisler, Topal'ı gözaltına almak istedi. Yusuf Topal direndiği polisler tarafından yaka paça polis aracına bindirilmek istendi.

Sağlık Bakanlığı: "Hekim açığa alınmıştır"

piri fani
Doktor açığa alınmış.
orada Eğer hasta bakim sürecinde verilen rapor ile yaşlı adam eşinin ilaçları yazilabilirdi hadi doktor yazmadı diyelim adam en doğal hakkı olan evde bakim hizmeti talep ediyor doktor göndermem hasta buraya gelecek diyor ve münakaşa basliyor. O yaşta bir adamın ki kalp hastası olduğu da belli çünkü aynı doktor yine adam darp ediliyor videosunu gördüm ve ters kelepçe takılarak araca sürükleniyor adam fenalasiyor ona rağmen adamı araca sokmaya çalışıyorlar bence açığa almak hafif kalır yaşanan durumda
axit
Bu ölüm de doktor'un doğrudan ya da dolaylı bir cezai sorumluluğu yok fakat biraz daha insancıl davranıp o yaştaki biri için polisi çağırmasaydı ölmeyecekti.
piri fani
İNSANLIK UTANDI!
DÖRT POLİS BİBER GAZI SIKARAK, 82 YAŞINDAKİ BİR İHTİYARI KALLEŞÇE DÖVÜYOR VE BU GÜZEL İHTİYARI ÖLDÜRÜYOR!

Yer GİRESUN;
82 yaşındaki bu Dede terörist, Fetöcü, sapık ya da hırsız değil!
Yatalak karısına ilaç yazdırmak için Sağlık ocağına gidiyor.
Doktor "Hastanın gelmesi gerek" diyor.
Dede, eşinin 'Evde bakıma muhtaç' raporunu gösteriyor.
Doktor yine ilaç yazmıyor.
Tartışıyorlar.
Doktor, polisi arıyor.
82 yaşındaki Dede'ye biber gazı sıkılıyor, yere yatırılıp ters kelepçe vuruluyor.
Coplanıp dövülüyor.
Dede ekip otosuna atılıyor, kalbi biber gazına ve dayağa dayanamıyor ve ÖLÜYOR.
Polisler mi?
Açığa alınıyorlar, ifadelerini verip serbest kalıyorlar.
Doktor mu?
Hakkında soruşturma başlatılıyor.

82 yaşında bir insan Sövse,
Bastonuyla vursa n'olur ki VİCDANSIZLAR?

Nerede HOŞGÖRÜ, SEVGİ SAYGI?
Nerede DAHA FAZLA DEMOKRASİ?
Nerede DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK?

ccc
Tıp fakültesi bitiren doktorlara bir yıl kapristen egodan uzak tutan adamlik dersi verilmeli .
Devlet hastanelerine ne zaman gittiysem mutlaka ya doktorla yada hemşire çalışan personeliyle tartismisimdir, hepsi devlet güvencesine sırtını dayamis kimseye eyvallahlari yok. çok şikayetçi oldum mazeret ve nasihat duydum.
10 senedir gitmiyorum devlet hastanelerine lanet olsun havaları batsin, çok güzel hastahaneler yapıldı ama hasta ve yakınlarına ilgi hiç değişmedi. Özel hastahanelerde insan olduğumuzu anlıyoruz.
Polislere gelince eğitim şart vicdanı edebi saygıyı unutmamasi için, 80 yaşındaki bir dedemize ters kelepçe vurup gaz sıkan şerefsiz edepsiz hayasizlar polis olmamalı.
Polis çağıran doktor b.k da boncukmu gördü adı herif. Doktor olmuşsun ulan, 80 yaşındaki adamı dagdaki çoban bile ikna edebilir.
Ama ne gereği var ben sadece Doktorum culduz ihtiyar cahille ugrasamam basarim butona polis halleder, Poliste maşallah doktora direndi diye 80 lik suçluya ters kelepçe ardından gaz vererek görevini doktor abisi memlun olsun diye fazlasıyla yaptı. Devlete sesleniyorum hep okumuş uzmanlara danışarak sistem kurulamaz, yaşanan olaylarda mağdur olan adam yerine konulmayan cobanlarida dikkate alın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches