31 temmuz 2018 pkk'nın yüksekova saldırısı

ingiliz anahtari
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyaretten dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği hayatını kaybetti.

kökünüz kurusun. leşlerinizi kurtlar kuşlar yesin . bir taşınız dikili mezarınız bile olmasın sizin , size bu hainliği yaptıranların ve onlara yardım ve yataklık edenlerin. Topunuzun canı cehenneme

https://www.siyasetcafe.com/pkkdan-kalles-saldiri-askerin-esi-sehit-oldu-bebegi-agir-yaralandi-37970h.htm
piri fani
40 YILDIR SADECE LANETLİYORUZ..

LANETLEMEKLE,BÜYÜK LAFLARLA MİLLETİ UYUTMAK BELKİ MÜMKÜN AMA, TERÖRÜ BİTİRMEK MÜMKÜN OLMUYOR..

40 YILDIR HİÇ DEĞİŞMEYEN AMA ÜZERİNDEN BAŞTA SİYASİ RANT OLMAK ÜZERE HERTÜRLÜ RANTIN KOLAYCA ELDE EDİLEBİLDİĞİ,BEBEKLERİMİZİ DE FEDA ETMEYE BAŞLADIĞIMIZ BİR TERÖR GERÇEĞİMİZ VAR BİZİM..

MİLLETİ UYUTMAKTA BU KADAR MAHİR OLAN ÇEVRELER VAROLDUKÇA,TERÖRÜN BİRGÜN BİTİRİLMESİNİ UMUT ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK GİBİ..

HAL BÖYLE OLUNCA..

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET,AİLESİNE VE TÜM SEVENLERİNE SABIRLAR DİLEMEKTEN BAŞKA BİŞEY KALMIYOR.

NUR İÇİNDE YATIN.!
aberi
Allah in laneti zalimlerin ve onlara çanak tutan yaltakçılarının üzerine olsun.
Eyy sırf Erdoğan güç kaybetsin diye 'butun renkleri meclise taşıdık' diyen zihniyet! Senin de yatacak yerin yok. O kan senin de elinde. Ama sinek kadar haysiyetin yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches