instagramdaki takipçilerin messenger ile eşleştirebilmesi

angarali
Facebook, Messenger listenize Instagram takipçilerinizi de ekleyebileceğiniz yeni özelliğini kullanıma sundu. Eğer Instagram hesabınızı Messenger hesabınıza bağlamayı seçerseniz, Instagram'daki kişilerinizi Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'a aktarabiliyor. Özelliği kullanabileceğiniz sekme, Messenger'ın “Kişiler” sekmesinde, telefon rehberinizi Messenger ile senkronize etme seçeneğiyle birlikte görülmeye başlandı.

Özellik, “Instagram Hesabını Bağla” seçeneğine dokunduğunuzda, Messenger kişileri otomatik olarak Instagram'a ekleyebilmesinin yanında, Instagram kullanıcı adınızın ve hesabınızın da Messenger'daki diğer kişiler tarafından görülebilmesini sağlıyor.

Bu özellik ilk olarak Twitter'da ekran görüntüsünü paylaşan Jane Manchun Wong adlı kullanıcı tarafından fark edilip paylaşıldı. ABD dışında diğer ülkelerde de kullanılmaya başlanan özellik, bir kullanıcının daha hesapları eşleştirdiği ekran görüntüsünü paylaşmasıyla onaylanmış oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches