dolar daha ne kadar artar

cayisallama
amerika ile aramızda olan siyasi restleşme ile iyiden iyiden iyiye canımızı sıkan olay. şuan 1 dolar: 5,25499882 Türk Lirası.

4,90 lardan başlayıp bu seviyeye geldi. Özellikle döviz borçları olan insanlar için, ihracata dayalı değil de ithalata dayalı esnaf ve şirketler için kara günler gelmişti şimdi katran karası günlere geçtik.

Ülke olarak yapılması gereken öncelikle bir bilene danışmak. Sonrasında ilişkileri düzeltemeye hayatı,nabzı normalleştirmeye çalışmamız lazım. özellikle gavur amerika ile.

Bu ilişkilerin düzeltilmesi tabi ki doların düşmesine yetmeyecektir. BAzı ekonomistler ilişkiler düzelirse 4,5 lere falan geriler diyor. İlginç gerçekten. Hiç sanmıyorum 5 ten aşağı düşmez artık kolay kolay.

az bir bilgim ile öngörüm şu; eğer ilişkiler düzelir, ekonomik bir kaç önemli önlem alınırsa işler biraz rayına girip 5'in altına düşebilir bunun dışında ülke piyasası olarak, ülkenin milli gelirinin dolar bazlı değeri olarak Allah yardımcımız olsun.

sorun sadece dolar da değil euro, sterlin vb diğer kurlarda da aynı problemler var.
ingiliz anahtari
Hani azmış toplumlar helak olurlar ya...
Bizim iktidar da çoktan sınırı aştı...
Kendini dev aynasında gördü, muhalefeti küçümsedi...
Kabadayılıkla dış politika yapmaya çalıştı...
Kendi gibi düşünmeyenleri aşağıladı...
Memleketi kurtaran, cumhuriyeti kuran Atatürkün yolundan saptı. Hatta baştaki arkadaş kendini ona rakip gördü...
Sonuç da bu...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches