seyit ahmet demirci

ccc
afla çıkan diğer seri katillerden biri.

Üç kişinin katili, 6 yıl ceza evinde kaldıktan sonra af yasasıyla serbest bırakıldı.
aberi
Yıl 1998... 5 Mayıs'ta Esenler'de Ali Osman Beldek, 4 Haziran'da Bağcılar'daki Gül Mobilya'nın sahibi Mehmet Kayatuzu, 6 Haziran'da yine Esenler'deki Pınar Mobilya'nın sahibi Celal Pınargöz ensesinden tek kurşunla vurularak öldürüldü.

Soruşturma sonunda katilin Seyit Ahmet Demirci olduğu anlaşıldı. Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Demirci, planlı cinayetten 3 kez idam istemiyle yargılanmaya başladı.

savunması;

6 yıl hapis yatıp çıkan Seyit Ahmet Demirci, hakime yaptığı savunmada, Fatsa'da çocukken yaşlı bir mobilyacının tacizine uğradığını ve bu olayı unutamadığını anlattı. İşte 'o'nun hikayesi: "Küçükken arkadaşlarımla sokakta top oynuyorduk. Bir mobilyacı sürekli bize küfür ediyor; dövüyor, topumuzu yırtıyordu. Bir gün arkadaşım Habil'le beni bodruma indirip üstümüze saldırdı. Ben kaçtım, Habil kurtulamadı. Mobilyacı, zorla ırzına geçmiş. Bu psikolojiden kurtulamayan arkadaşım yıllar sonra üniversitedeyken intihar etti. Psikolojim altüst oldu. Mobilyacılardan intikam almaya and içtim. Öldürdüklerimi rastgele seçtim. 'Bodrumda başka modeller var' dediklerinde çıldıracak gibi oluyor ve şuursuzca hareket ederek onları öldürüyordum."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches