türkiye'den abd'ye elektronik ürün boykotu

aberi
Boykot yerine vergileri arttıralım. Boykot da yanında iyi gider

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerika'nın elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Dışarıdan dövizle aldığımız her ürünün daha iyisini üretip dışarı satacağız. Amerika'nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız

http://aane.ws/HL8
axit
Boykot, elinde olan ve daha önce parasını ödediğin ürünü kullanmamak değil, bundan sonraki ihtiyaçlarında boykot listesinde bulunan ürünleri zorunlu olmadıkça kullanmamaktır. Bu çağrıların Facebook, Twitter, Whatsapp üzerinden yapılması da çelişki değildir... eğer daha geniş kitlelere ulaşmak böyle mümkün oluyorsa bilakis gavurun sunduğu imkanları gavura karşı kullanmaktır... bu tür basit söylemler, boykottan kaçınanlara ucuz bir bahane olmaktan ve direnci kırmaktan başka bir sonuç doğurmaz..
gruda
Samsung'u dolar ödeyerek ülkeye getiriyoruz yalnız. Iphone'u boykot ederken bile ABD doları harcatıyorlar ilginç. Bizim dediğimiz Vestel Venüs'ün içindeki parçaların çoğu, hatta Android işletim sistemi ABD patentli. Uzunca bir süre telefonunuzu değiştirmeyin, hatta hiç kullanmayın dese boykot olabilirdi. Böyle olmaz.
gruda
bi sığır vardı hatırlarsınız. kolayı boykot ediyor ve fanta içiyordu. şimdi bazı öküzler çıkar iphone'u boykot ediyorum ayağına android telefon alır. şimdi onlar düşünsün der.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches