balon balığı

piri fani
Pirananın bacanağı. Çok keskin dişleri olan çenesi kuvvetli bir balık türü.

Genellikle Kızıldeniz de yaşam sürüyorlar.
issiz adam
trt de gördüm bende haberi. gerçekten çok ilginç. Üstteki tanım da on numara.

Balon balıkları Akdeniz'de pek görülmeyen bir balık türü. Normal yaşam alanları ise Kızıldeniz olarak biliniyor. Ancak son yıllarda Akdeniz'de de görülmeye başladılar. Balon balıkları güçlü çenesi ve keskin dişleriyle büyük tehlike saçıyor. Yakalanan balığın eldivenle ve ağız kısmından uzak tutulması hayati önem taşıyor.

Balıkçıların uyarılarına göre balon balıklarının ağızlarında bulunan dişler bir insanın parmağını rahatlıkla koparabilecek güçte. Balığın özellikle yaz aylarında tüketilmesi de çok büyük bir risk. Bu dönemde karaciğeri ve kulakları tüketildiğinde ölümlere varabilen zehirlenme vakaları görülebiliyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches