şehit fatih mehmethan'ın eşinden yürek yakan paylaşımlar

ccc
türkiye'nin vatanın bölünmez bütünlüğü için düzenlediği ve çok büyük kahramanlıklara sahne olan Afrin Harekatı'nın şehitlerinden biri de Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan'dı.

Şehidin eşi Gamze Mehmethan ise eşinin cenazesini askeri üniforma ile karşılamış ve tabutun başında 'Kalk da bana gel' diyerek adeta yürekleri dağlamıştı.

Eşiyle poz verdiği yerlerde bu kez tek başına
Eşinin şehit düştüğü dönemde henüz 4 aylık evli olan Gamze Mehmethan, aradan geçen sürenin ardından eşiyle çektirdiği düğün fotoğraflarının aynısını bu kez tek başına çektirdi.








gruda
off ki ne offf!
Ciğer falan kalmadı..Rabbim ciğerimizi yakanları iki dünyada da kahru perişan eyle..bize bile bu kadar ağır gelirken eşine ve ailesine sonsuz sabır ihsan eyle.
axit
Vatan sağ olsun. Vatan işte bu yüzden vatan.

Allah şefaatine nasip etsin önce eşini sonra bizi.
elfirâşetüzzerka
Pazar günü Annesiyle babasına hac dönüşü ziyaretlerine gittik. Annesi dedi ki, kabeyi görünce edilen dualar kabul oluyormuş. Bende ellerimi açıp dedim ki allah'ım, benim bundan önce ettiğim duaları ve bundan sonra edeceğim duaları kabul eyle. Dedim o zaman senden dua bekliyoruz nihal teyze. Dedi kabede duamı bitirir bitiremez gözümün önünden fatih'im geçer gibi oldu. Biz Onun sayesinde hacca gittik. Annesiyle babasını hacca gönderdi. Kaç senedir gitmek istiyorduk oğlum vesile oldu. Eşi de annesi babası kardeşleri de böyle nasıl desem, o kadar sakin iyi niyetli yumuşak naif insanlar ki. Gamze, fatih'in mevlidinde sarılırken bi sıkmıştı ki, kemiklerim ağrımıştı. o gözlerine bakarken içim acıyordu. Nerede düğünde gördüğümüz gamze nerede bu. Diyo ki, bi insanın hiç mi kötü huyu olmaz. Kötü yanı olsa onu düşünüp kendimi avuturdum. Dedim kötü huyu olsa Allah onu kurban seçer miydi? Allah hepimizi şefaatine nail etsin.
aberi
Allah Seni böyle sınıyor.Ama gerçek sabredenler kazanacaktır.Acılarınız acımızdır.Sabır dilemek acıları hafifletmese de yalnız değilsiniz.
Alangoya
şu fotoğrafları görüp de gözünden yaş süzülmeyen olmamıştır sanırım. gencecik insanlar. bir sürü hayal, plan, umut,özlem.. gerçekten çok zor..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches