28 Eylül 2018 endonezya'da deprem ve tsunami felaketi

imschrolled
"Endonezya'nın Sulawesi Adası'nda meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ardından tsunami meydana geldi. Şimdiye kadar açıklanan rakamlara göre 384 kişi hayatını kaybetti, 356 kişi yaralandı.

Depremin ardından tsunami yaşandı. Donggala ve Paulo kentlerini vuran tsunami dalgaları 3 metreye kadar ulaştı. Daha sonra tsunami uyarısı kaldırılırken, bölgedeki çok sayıda binanın yıkıldığı bildirildi.

Ulusal Afet Ajansı Yönetimi (BNPB) Sözcüsü Sutopo Purwo Nugroho, adanın Orta Sulawesi eyaletinde meydana gelen depremde şu ana kadar 384 kişinin öldüğü ve 356 yaralı olduğu bilgisinin kendilerine ulaştığını açıkladı.

Can kayıpları ve yaralı sayısına ilişkin bilgilerin sadece eyaletin başkenti Palu'yu kapsadığını vurgulayan Nugroho, Donggala bölgesinden henüz bir bilgi ulaşmadığını ve ölü sayısının artmasından endişe edildiğini ifade etti."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches