düğünde taktığı altını icra yoluyla geri alan kişi

cayisallama
ya sabah sabah ne eğlendim bu haberi okurken. Kayseri insanı gerçekten bir başka ya. Adam haklı anasını satayım. Sen her düğüne git, çeyrek tak sonra onu geri vermesinler.

Adamın ilamsız icra yolunu bilmesi de ayrı bir güzellik.

Kayseri'de bir vatandaş düğününde çeyrek altın taktığı kişinin kendi düğününe gelmemesi ve altını göndermemesi üzerine ilamsız icra takibinde bulunarak altının bedelini geri aldı.

https://www.aa.com.tr/tr/yasam/dugunde-taktigi-altini-icra-yoluyla-geri-aldi/1269455
gercektosunpasa
icra müdürü ve memurları şuan konuşulan en popüler konudur icra dairesinde.
hangi akılla bu işe onay verdiniz de adamın işini yaptınız. çok ilginç insanlar. hayır memurlar normalde çalışmaz ama bu işi nasıl yaptılar bilemedim.
gruda
arkadaş bu düğünlerdeki takı işinin amacı evlenecek gençlere destek olmak değil mi normalde kardeşim. herkes elinden ne geliyorsa onu yapmalı değil mi? arkadaş bu işi iyice ticarete dökenleri, ben ona bunu taktım o da aynısını yapsın mantığı bana çok saçma geliyor. yapmayın takmayın la o zaman.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches