vidpresso

angarali
artık bir facebook şirketi. etkileşimli canlı yayın servisiydi.

Vay. Facebook'a bugün katıldığımızı paylaşmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz. İçerik oluşturucuların, yayıncıların ve yayıncıların harika canlı deneyimler yaratmalarına ve en iyi bildiğimiz konulara odaklanmaya devam etmelerini sağlayacağız: Facebook Live'da birinci sınıf etkileşimli akışları etkinleştirme. Şu anda ürünü kullanan müşterilerimiz, Facebook'a geçişimizi takiben bunu yapmaya devam edecek.

2012'de geri dönüşü basit bir vizyonla Vidpresso'yu kurduk: Videoyu HTML gibi daha fazla yapmak - daha kolay yazarlık yapmak, değiştirmek daha kolay ve kişiye özel. Yol boyunca bir sürü yanlış başlangıç ​​yaptık, önce sunumları slaytlarla senkronize etmeye yardımcı olacak araçlar sunun, ardından yayıncıların televizyonda sosyal medyayı yerleştirmesine yardımcı olacak araçlar sunalım. Sosyal medyada yüksek kaliteli yayınlar yaratmaya yardım ettikten sonra, henüz tam vizyonu henüz gerçekleştiremedik.

Bu yüzden Facebook'a katılıyoruz. Bu, vizyonumuzu hızlandırma ve içerik oluşturucuların, yayıncıların ve yayıncıların yüksek kaliteli bir düzeyde canlı videoda sosyal medyayı kullanmaları için basit bir yol sunmamıza olanak sağlar. Her zaman etkileşimli canlı video deneyimleri oluşturmak için herkes için araçlar oluşturmak istedik.

Facebook'a katılarak, araçlarımızı sadece bir liste yayınlama iş ortağımızdan çok daha geniş bir kitleye sunabileceğiz. Sonunda, bu araçları içerik oluşturucuların ellerine bırakmamıza izin verecek, böylece içeriklerine odaklanabilecek ve bunu yapmak için çok fazla zaman veya para harcamadan harika görünmelerini sağlayabilecek.

İlk günden çok fazla destek aldık. Bizi daha önce yayınlayan KSL, KTXL ve Univision gibi şirketlere, BuzzFeed, Turner Sports, Nasdaq, TED, NBC gibi sayısız ortaklara, basın mensuplarına ve basın mensuplarına basmaya inanan şirketlerden (gerçekten çok fazla söz var) …) Vidpresso'yu başlattığımızda bize katılanlar: LIVE. Bize büyük bir şans verdin ve bizi engebeli yolculuğumuzda gördün. Kalbimizin derinliklerinden teşekkür ederiz.

Ve bu sadece bir başlangıç. Bizimle Facebook'a geçiş yaparken bizimle çalışmak istiyorsan, senden haber almak isteriz. Bizim doldurabilirsiniz ilgi formunu .

https://www.vidpresso.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches