pronet

cayisallama
Ev ve iş yerlerinde güvenliği vizyon edilmiş güvenlik firması. hemen sol,sağ,üst,alt taraflarda reklamlarını görmeniz kuvvetle muhtemel.

şimdi son zamanlarda hükümetin açıkladığı sözleşmelerin TL üzerinden yapılması konusunu ciddiye almayan firma. şöyle ki dolar üzerinden olan anlaşmalar tl'ye çevrilecek ve bu şekilde devam edilecek diyor hükümet. dolar üzerinden yapılan anlaşmalar ise 3,77+ enflasyon (yamulmuyorsam) şeklinde olması gerekirken bize sürekli normal dolar üzerinden fatura kitlemiş şirket.

bizim dışımızda da böyle sanırım. faturalarınızı bi kontrol etmeniz gerekir diye düşünüyorum. İlk mali denetimde iyice bir ceza görebilirler gibi geliyor.

https://www.pronet.com.tr/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches