20 yıldır aynı şirkette çalışan insan

cayisallama
korkak insanlar olarak nitelendiriyorum ben bu insanları. istikrar gibi görünse de istikrar değildir. kaşarlaşma başlıyor belli bir yerden sonra. askerde şafak muhabbeti hayat tarzı oluyor bu insanların.

aynı yer, aynı işi yapan biliyorum. dış dünyadan bi haber çalışıp durmuş. ola ki işten çıksa intihar seviyesine gelecek haberi yok.

bu tarz insanların en fazla rahatsız eden diğer bir özelliği ise bulundukları dar dünyadan ve ezber hale gelmiş işlerinin vermiş olduğu öz güvendir. o kadar zarar verir ki kelimelere dökemem doğrusu. herkesin işini kolaylıkla yapabileceğini ve daha iyi yapabileceğini düşünüp bunu da dile getirmekten çekinmez.

kalıplaşma olayı var bide. bir sorun var yıllar içinde çözülmemiş siz çözmeye kalktığınızda biz onu denedik, senden önce düşündük elbette ancak o işler öyle olmuyor'a bağlayıp konunun açılmasına, konuşulmasına bile müsade etmiyorlar. Ola ki o konuyu çözerseniz eskiden zordu şimdi ne kolaylaşmış, şimdi zaten herşey bozuldu, siz bi bok bilmezsiniz sadece telefon bilgisayar bilirsinize bağlanıp üste çıkmaktan da çekinmezler.

kötü örnek yazdım. umarım iyi örenkler de vardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches