mobil istanbul kart uygulaması

axit
Akıllı şehir istanbul yolculuğunda en önemli çalışmalardan biri olan mobil istanbul kart uygulaması yayında. @belbimibb nin elektronik para ve ödeme sistemlerinde yaptığı birçok çalışmadan ilk olarak gün yüzüne çıkan harika bir çözüm.

aberi
İSTANBULKART ŞİMDİ CEPTE! & YETERSİZ BAKİYEYE SON!

BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ tarafından geliştirilen istanbulkart mobil uygulaması ile istanbulkart'a para yükleme, bakiye görüntüleme ve hesap hareketlerini izleme işlemleri gibi birçok işlem hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde akıllı telefonlardan yapılabilecektir.
İstanbulkart mobil uygulaması sayesinde artık NFC destekli her telefon bir istanbulkart dolum noktasına dönüşüyor.

piri fani
Çok güzel olmuş. Bayilerin mağduriyeti dışında.
Akbil dolum bayilerinden aldıkları 1.000$ iade etsinler!


YETERSİZ BAKİYE UYARISINA SON!‬
‪Çağdaş belediyeciliğin ve akıllı şehir uygulamalarının en güzel örneklerinden biri olan "İstanbulkart Mobil Uygulaması" ile İstanbullularımız akıllı telefonlardan veya ATM'lerden kolayca para yükleyebilecek, "Yetersiz Bakiye Uyarısı" sona erecek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches