11 aralık 2018 rize emniyet müdürünün şehit edilmesi

ccc
çok ama çok elim bir olaydır. Allah bir daha yaşatmasın.
olay şöyle olmuş basına göre:

dün saat 15.00 sıralarında Rize Emniyet Müdürlüğü binasına gelen Derepazarı Emniyet Amirliği'nde görevli trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek istedi.

rize merkezde üniversiteye gitmek istediğini ve kazandığını belirtip tayin talebinde bulundu. Anlaşılan olumsuz bir cevap aldı. bu cevaba sinirlenmiş olsa gerek özel kaleme bıraktığı silahı ile rize emniyet müdürü altuğ verdi'yi şehit başka iki polisi de yaralamış.

kendisi de yaralanmış.
cayisallama
Haksız tahrik indirimi almaya çalışacaktır. mutlaka savunmayı o şekilde yapacaktır;

Rize'de gerçekleşen olay emniyet müdürünün odasında gidiyor, üniversiteyi kazandığını ve Rize merkeze tayininin çıkarılmasını istiyor. Emniyet müdürü de şuan da mevcut şartlarda bunun mümkün olmadığını söylüyor. Bu sözü duyan kişi öfkeleniyor ve ne diyor; ''öfke anında ne yaptığımı hatırlamıyorum. Silahı alıp odaya girdiğim anı bile hatırlamıyorum.'' Bunu söylemesinde de işte haksız tahrikten faydalanıp cezada indirim uygulanabilmesi içindir.

Belki gerçekten de öylede olmuş olabilir. O hissiyatla da yapmış olabilir ama neticede emniyet müdürü mevcut şartlarda o polis memurunun il merkezine görevlendirilmesinin mümkün olmadığını belirtmişse ve bu gerçekten de mümkün değilse, polis memurunun yaptığı davranışın haksız tahrik kapsamında değerlendirilmesi mümkün olmayacaktır. Burada kamu görevlisine karşı görevinden dolayı işlenmiş bir adam öldürme suçu söz konusu olacağı için cezanın arttırılması gerekir. Hatta başka polis memurları da yaralandığı için onlardan dolayı da ayrıca ceza verilmelidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches