türk kızılayı'na kayyum atanması

cayisallama
Bizim ülkemizde kayyum ataması bir ata sporu. Gerçekten öyle. Kayyuma kadar bir çok yöntem var. Tabi işin içinde olmak lazım. İçeride neler döndü de bu kayyum atandı bilemiyorum.

kayyum atama sebebi:
Şube kapatmaların usulsüz olduğu iddiasıyla şube başkanlarının açtığı dava sonucu Türk Kızılayı'na kayyum atandı.

Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda Türk Kızılayı'nı olağanüstü genel kurula götürmek üzere kayyum atandı. Kızılay'a kayyum olarak mahkeme tarafından Adalet Bakanlığı Müşaviri Mekan Sarıkaya, Kızılay Ankara İl Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu ve Kızılay İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım atandı.

Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesi, olağanüstü genel kurulun yapılıp sonlandırılması için de tedbir kararı verilmesine hükmederken kararında Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun 345'inci maddesi uyarınca tebliğ tarihinden itibaren 2 hafta süre içinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde isnaf yolunun açık tutulduğu belirtildi.
axit
Bi yere kayyum atanırsa ya o yerde yolsuzluk vardır yada kayyum atayanın o mevkiye gelmek isteyen adamı vardır.
gruda
binali yıldırım'ın kardeşi kızılay'a kayyum olarak atandı.öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bunların oğullarından, kızlarından, damatlarından, kardeşlerinden, kuzenlerinden, yiğenlerinden başka herkes gerizekalı ve hiçbir makamı hak etmiyorlar.
ingiliz anahtari
ben bir şey anlamadım. şimdi kayyum mu yönetecek yoksa aynı şekilde devam mı edecek?

başkan kerem kınık'ın twitter açıklaması:
“Ankara 9.Sulh Hukuk Mahkemesi hatalı Kayyum kararını düzeltti, böylece telafisi mümkün olmayan bir hatadan dönülmüş oldu. Bu süreçte Kızılayın yanında duran, bize güvenen ve destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. İyiler kazanacak!”

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches