25 aralık 2018 asgari ücret açıklaması

ccc
bu kadar yüksek bir oran vereceklerini beklemiyordum. Güzel bir şey oldu gerçekten.

Asgari Ücret 2019 Brüt (Aylık): 2.558,00 TL

Asgari Ücret 2019 Net: 2.020,59 TL

Asgari Ücret 2019 Brüt (Günlük): 85,27 TL
ingiliz anahtari
dışarıda her şeye %75 zam yapılmış %25 zam çok görülüyor güzelim memlekette.

sağcılar zekatı bilmezler, işçinin hakkını vermeyi bilmezler.
ingiliz anahtari
Bakalım o parayı verecek olanların hedefi tutuyormu. Ortada birde bu denli işsizlik varken bu üçreti çoğunluk vermeyecek, vermeyeceği gibide vergi kaçıracak. Hemde rahatça. Seçim sonrası gelecek zamlarıda Düşündüğünde o asgari üçret kimseyi memnun etmeyecek.
cayisallama
ak partinin bir başka kötü yönetimine apaçık bir örnektir. Asgari ücretin artması gerçekten çok ama çok sevindirici. Ben ilk 2020 tl yi duyduğumda çok sevindim. Güzel bir olay.

İşin diğer bir sosyolojik açısı ise ülkede orta sınıfın yok edilmesi olayını gündeme getirecektir. İşverenler herkesi asgari ücret yapıp yolunda devam edecektir. Ya herkesi asgari ücretli yapacaklar yada en az çalışan sayısının %10 kadar işçi çıkartacaklar.

klasik söylemdir.
(bkz: ak parti döneminde gerçekleşmiştir)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches