palu ailesi

mödo
Müge anlı'nın programında gündem olan, üç harflilerden, tecavüzden, cinayete kadar kendi içlerinde suç karmaşası oluşturan Türkiye'nin karanlık bir ailesidir. Herşey Tuncer ustael adlı damadın aileye katılmasıyla başladı.
cayisallama
O kadar suçlamalar karşında o kadar soğukkanlılar ki.. inanın rol yapmıyorlar rol yapsalar timsah gözyaşı dökerler bağırıp çağırıp küfür ederler, gitmeye kalkar, ertesi gün programa gelmezler..bunların hiçbiri olmadı... bir büyü yapılmış ama bu öyle böyle bir büyü değil bildiğin tuncerin bunlara yaptığı büyü.. adam bunları nasıl büyülemişse aleyhinde tek bir kelime edemiyorlar...

aberi
Meryemin ve minik kızın ölmesinin asıl sebebi Tuncer kücük oğlu enese tevacüz ve iğne işkenceleri yaparken ğne kaba etinde kırılıp apse yapiyor ve bu durum disaridan farkedilecek diye korkup oglumu maskeli adamlar eyupte kacirip işkence yapmışlar diye kendi kendine Şikayetlerde falan bulunuyor tuncer ve emine sucu hayali maskeli adamlara atip kurtulacak güya nitekimde kurtulmus nasil oldu ise artik neyse o siralar hem kendi cocuklarina hemde meryem ve cocuklari iskenceler tecavuzler birsuru eziyetler ediyor tuncer enes davasi savciliga intikal edilince aklanma amacli meryem hem kendini hemde cocuklari kurtarmak istiyor fakat tuncer ve havvanin maailesi tarafindan susturulmak icin öldurulup gomuluyor bir sure sonrada minik melike tecavuz ve iskencelere aclikta dahil dayanamiyor ve olum derecesine gelince ispirto icirilip olduruluyor onunda cesedini yok ediyorlar olaylar bu sekilde devam edip gidiyor maalesef adalet zamaninda işlese idi cocuklar ve meryem kurtulacakti maalesef ülkemiz boş beles maas alan memurlar ile dolu
aberi
en son ne oldu diye düşünen varsa en son durum bu!

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı Palu ailesi ile ilgili önemli gelişmeyi aktardı. Palu ailesinde 6 kişi tutuklandı. Müge Anlı'da Palu ailesinin Meryem'in öldüğünü itiraf ettiklerini açıkladı. Savcılık bugün bir basın açıklaması yapacağını Müge Anlı programında izleyicilere aktardı.

Ekranlara damga vuran program haftanın ilk gününde ekranlara geldi. Geçtiğimiz günlerde ve haftalarda Müge Anlı'da konuşulan Palu ailesi gündeme oturdu. 7 kişilik Palu ailesinden 6'sı tutuklandı. Müge Anlı bugün programda Palu ailesinin Meryem ve Melike Tahnal'ın öldüğünü kabul ettiklerini açıkladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınları üzerine 5 yıl önce kapanan soruşturma dosyası yeniden açıldı. Müge Anlı yayınlarını ihbar kabul edildi ve 6 kişi tutuklandı. Bugün Müge Anlı Palu ailesinin Meryem ve Melike Tahnal'ın öldüğünü itiraf ettiklerini açıkladı.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Körfez Başsavcılığı, Palu ailesi fertleri için Meryem ve Melike Tahnal'ın öldürülerek gömülmesi olayı hakkında aile hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan yakalama kararı çıkarttı.

Çıkartılan karar üzerine harekete geçen Kocaeli Cinayet Büro ekipleri, Palu ailesi fertlerini gözaltına aldı. Kocaeli Emniyeti Asayiş Büro Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan kayıp Meryem Tahnal'ın babası Harun Palu, annesi Havva Palu, ağabeyi İsa Palu, kardeşleri Fatih Palu ve Ayşe Palu, ailesinin damadı Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael, sabah saatlerinde Körfez Adliyesine sevk edildi. Adliyede işlemleri tamamlanan 7 kişiden baba Harun Palu serbest bırakılırken diğer 6 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches