tuncer ustael

aberi
pisliğin başı bu!

bu adamda her bok var. ilk olarak şu çıkmış,
Ustael'in 2008 yılından önce Başakşehir'de bir sitede apartman görevlisi olarak görev yaptığı ancak son kullanma tarihi geçmiş gofretlerin etiketlerini değiştirerek, yeniden piyasaya sürdüğünün ortaya çıkmasının ardından görevine son verildiği belirtildi.

sonrasında kendi çocukları dahil, eşinin kardeşinin çocuklarında cinsel istismar, eşinin kardeşine taciz,tecavüz, darp, karısında şiddet ve darp, büyücülük, hocalık, mal kaçırma, zimmetine başkasının malını geçirme vs.
bi ton suçu var ancak ıspat edilmemiş. Edilecek elbet ve suçlarının ceremesini çekecekler.

(bkz: suç makinası)
gruda
Palu ailesine girdikten sonra ortalığı cehenneme çeviren ve tüm suçların arkasında ismi olduğu iddia edilen kişi. Aynı zamanda kendisinin cinci hoca olduğunu iddia ederek insanları etkisi altına alıyor. Yaptığı iddia edilen şeyler işkence, gasp, darp, zorla senet imzalatma, zorla tapu geçirtme, taciz, ensest, tecavüz gibi korkunç vakalar. Baldızı Meryem ve yeğenine korkunç işkenceler yaparak ölmelerine sebep olduğu ilk bilinen iddia. Ayrıca kendi çocuklarına da cinsel tacizde bulunduğu ve akıl sağlıklarına zarar verdiği de iddia ediliyor. Palu ailesinin evlerini kendi üstüne yaptırmasıyla da biliniyor. İlginç bir şekilde bütün aile, Tuncer'e laf söylettirmiyor, işin belki de en anlaşılmaz kısımlarından biri bu.



(bkz: EMİNE USTAEL)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches