durakta matematik projesi

imschrolled
Harika bir çalışma. Matematik öğretmeni Mukaddes Karip tarafından "matematik bilgisinin insanlara aşılanmasına ve sevdirilmesine yardımcı olmak" amacıyla hazırlanan "Durakta Matematik" projesi Denizli'de hayata geçirildi.

"Biz bu ön yargıların kırılmasına bir nebze yardımcı olacağız. Vatandaşlar bir yandan otobüs beklerken diğer yandan da matematiği öğrenecek. Eğitimin sadece dört duvar arasında kalmadığını gösteren proje, adeta boş zamanın düşmanı olacak. Matematik korkusu var çocuklarımızda. Bu korkuyu yıkmak için derslerimizde çeşitli etkinlikler yapıyoruz ancak yeterli olmuyor. Sadece çocuklarımızın için değil 7'den 70'e herkesin bu çalışmadan faydalanmasını istiyorum."



Haberin devamı için tıklayınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches