bozcaada'ya nasıl gidilir

hayrikirsan
bozcaadaya gitmeye niyetlenmiş arkadaşlarımdan son zamanlarda en çok aldığım sorulardan biri. bu feryadıma çare olsun diye sözlüğe gireyim dedim.

bozcaadaya çanakkale'ye bağlı ezine ilçesinin geyikli beldesinden saat başı kalkan feribotlar ile gidiliyor arkadaşlar. yaz aylarındaysanız arabalı feribotları bir kenara bırakıp gezi tekneleri ile şöyle bir stres atıp da gelebilirsiniz.

https://www.bozcaadan.com/bozcaadaya-nasil-gidilir/ adresinden bozcaada ulaşımı hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. ulaşım dışında nerede kalınır, nereler gezilir, ne yer ne içilir diye kafanızda soru işaretleri varsa yine bu adresten giderebilirsiniz.
cayisallama
araçla gidilmemesi gereken bir yer. Araçla gittiyseniz geyiklide bırakmak çok mantıklı. Adaya geçirmek tamamen külfet olur sizin için. Aracınız yoksa Çanakkale merkezden direk feribot yada geyikliden feribot ile geçebilirsiniz. Geyikliye gitmek için de çanakkale otogarından geyikli- bozcaada otobüsleri var onları kullanabilirsiniz.

gitmişken ayazma plajı'na da mutlaka uğrayın. Suyu soğuk ancak güzeldir.
bağ bozumu dönemlerine denk gelirseniz şarap festivali düzenleniyor. alkolle arası iyi olanlar için kaçırılmayacak bir dönem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches