yekaterina didenko'nun doğum günü partisi

issiz adam
Rus Instagram fenomeni Yekaterina Didenko'nun doğum günü partisinde etkileyici bir buhar gösterisi yaratmak için havuza dökülen 25 kilogram ağırlığındaki kuru buz, 3 kişinin ölümüne yol açtı.

Daily Mail'in aktardığı bilgilere göre, 32 yaşındaki Didenko, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yoğun bakıma alınan diğer kişiler ise yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor. Raporlar, doğum günü partisindeki davetlilerin, su üzerinde bulunan yoğun karbondioksit gazından dolayı nefes alamadıklarını ve boğulduklarını gösteriyor.

Karbondioksit gazının su ile reaksiyonundan karbonik asit oluştuğu ve bu durumun akciğer dokularına zarar verdiği bildiriliyor. Kuru buzun neden olduğu sis bulutu yüzünden boğulan kişilerin yaşanan durumdan çok sonra fark edildiği de gelen bilgiler arasında.

3 kişinin ölümüne yol açan kuru buzun havuza döküldüğü anlar

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches