koronavirüs önlemleri

axit
Corona haftasonu okula gelebilen çocuklar ile ateşkes ilan edip haftaiçi #savaşa devam mı ediyor ?

Ya kendi #arabası ile tek başına yolculuğa çıkan adama aracınının içinde maskesini çenesine indirdi diye ceza kesmeye ne demeli ? Hangi akıl tutulmasının eseridir bu ?

Düne kadar #iki saatten fazla ekran başında olmanın zararları üzerine akademisyenler ittifak etmemiş miydi ? Bugün bir günde o çocuklara #altı-yedi saat ders koyup ekran başına dikmek de neyin nesidir ?

Sigara içmenin serbest,maske takmanın zorunlu olduğu bir ortamda ayık kafayla vatandaş nasıl çıksın bu paradoksun içinden ?

Kahvelerde,barlarda,otellerde,tıklım tıkış sahillerde bulaşmayan virüsün bir #camilerde milletin yakasına yapışmasından belliydi ne denli sahtekar olduğu !..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches