kripto para

cayisallama
internet aracılığıyla kullanılan, hiçbir merkezi otoriteye ya da aracı kuruma bağlı olmayan, sanal para birimi.

İnsanlar artık bu işi borsa şeklinde görmeye başladı. Yüksek iniş çıkışlardan mı dersiniz, alım satımda daha iyi kazandırdığından mı dersiniz bilemiyorum ancak insanlar bu işle baya bi meşgul oluyor.

telegram bu konuda çok ideal whatsapp'a göre. Konu nasıl geldi buralara onu da açıklayayım;
Telegramda bir guruba eklediler arkadaşlar, şu şekilde bir yol izliyorlar, Günde 2 adet alt coini balinalar eşliğinde yükseltiyorlar. sonrasında yüksek alım duvarları girerek gurup dışındaki yabancı yatırımcının dikkatini çekip satın almasını sağlıyorlar. Düşük fiyattan alınan coin %20-80 karla satılıyor. Falan filan işte. İlgilenen ve anlayan varsa bir göz atın derim guruba.

https://t.me/CryptoPumpSociety
yoltutkunu
son pump da dogecoin de 4x kazandığım yatırım. alım sinyallerini takip ederek 3 bin tl me 12 geri aldım. güzel alışveriş oldu. alım sinyallerini takip etmenin faydası size de tavsiye ederim. faydalı gördüğüm telegram sayfası var. bakın isterseniz. https://t.me/getbinancefutures
frenchboy
kısaca dijital ve sanal para birimi olarak tanımlanabilir. sanal para ya da kripto para, takas işlemlerinde veya yatırım amaçlı kullanılan, dijital ve şifrelenmiş para birimini ifade eder. bu anlamda kripto paraların gelecekte ana para birimi yerine geçmesi hedeflenir. günümüzde herkesin ilgisini çeken kripto paraların, tam olarak neye karşılık geldiği bilinmese de gücü nispeten hissedilmektedir. büyük bir kitle, dijital para nedir sorusunu, geleceğin para birimidir şeklinde yanıtlar.

kripto paraların herhangi bir fiziksel karşılığı yoktur, ancak itibari para birimleriyle eşit olanaklara sahiptir. bunun yanı sıra; devlet, banka ya da herhangi bir otoriteden bağımsız çalışan blockchain sistemiyle oluştururlar. bu sistem, kripto paralara takip edilemezlik ve yüksek güvenlik sunar. kripto para işlemlerinin tamamı kriptografi ile doğrulanır. aslında banka kartı ya da kredi kartı üzerinden yapılan harcamalar ve bankalar arası transfer edilen paralar da sanal para olarak ifade edilir, bu anlamda sanal paralar nedir sorusuna karşılık gelir. kripto paralarda da aynı mantık vardır, fakat sistem herhangi bir merkeze bağlı olmadığından kullanıcısına daha büyük güvenlik sunar.

https://kriptoparadunyasi.net/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches